De Staat van Stasse
KRO-NCRV

Joey uit Hoorn zoekt zijn engel Sylvia

  1. Nieuwschevron right
  2. Joey uit Hoorn zoekt zijn engel Sylvia

Joey Vriend is op zoek naar een meisje dat hij afgelopen zomer ontmoette in zijn geboorteplaats Hoorn. Het enige wat hij weet is hoe ze er ongeveer uitziet en hoe ze heet: Sylvia.

Al een jaar lang is Joey bezig met de zoektocht van zijn leven. Op een doodnormale zomeravond sprak hij een meisje aan in de buurt van de Pietershof in Hoorn. Doordat Joey zijn gitaar bij zich had tijdens de ontmoeting, kwamen ze erachter dat ze allebei een passie voor muziek hebben. "Na een heel leuk gesprek zouden we elkaar nog eens zien om te jammen."

Helaas, Sylvia is nooit op komen dagen. Joey besloot een liedje te schrijven, in de hoop haar ooit weer terug te zien. Want sinds die magische ontmoeting spookt Sylvia dagelijks door zijn hoofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Joey omschrijft zijn Sylvia als volgt: Ze heeft blauw-groene ogen, ze is een donkere blondine of een lichte brunette met lang haar. Ze heeft een normaal postuur en is tussen de 1,70 en 1,80 meter. Tijdens de ontmoeting droeg ze waarschijnlijk hotpants met daar overheen een lang t-shirt.

Joey tekende zijn Sylvia:

Ben of ken jij een Sylvia, die afgelopen zomer met een singer-songwriter heeft gesproken in Hoorn? Dan zijn we opzoek naar jou! Stuur een mailtje naar DeStaatvanStasse@kro-ncrv.nl.

Joey over zijn eerste (en laatste) ontmoeting met Sylvia:

Ster advertentie
Ster advertentie