De grote Radiocollecte voor KWF

Carolien mee in de NPO Radio 2 Collectebus: 'Ik ga collecteren'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Carolien mee in de NPO Radio 2 Collectebus: 'Ik ga collecteren'

Jan-Willem spreekt Carolien in de NPO Radio 2 Collectebus onderweg naar Barendrecht. Ze is mee om te helpen met collecteren voor KWF.

Tijdens De grote Radiocollecte voor KWF gaan Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte naar verschillende wijken in Nederland om te collecteren. Op maandag waren ze in Barendrecht en ging Carolien mee in de NPO Radio 2 Collectebus. "Ik ga mee collecteren, want ik draag KWF een heel warm hart toe. Ik heb alle vertrouwen dat meer geld en meer onderzoek het leven kan betekenen", vertelt Carolien.

SUBITO-studie

Eind 2020 kreeg Carolien de diagnose borstkanker. "Ze gaven mij een slechte prognose en dat is nooit leuk om te horen. Gelukkig kon ik meedoen aan de SUBITO-studie", aldus Carolien. "Het is een studie waarbij de genezingskans hoger kan worden dan dat ‘ie nu is. Ik heb er veel baat bij gehad."

Luister het gesprek hieronder terug:

Jan-Willem spreekt met Carolien in de NPO Radio 2 Collectebus over SUBITO-studie

Video niet beschikbaar

De grote Radiocollecte voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 4 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 8 september maken de dj’s zich onder de noemer De grote Radiocollecte voor KWF sterk voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek.

Doneer en vraag jouw favoriete plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie