De grote Radiocollecte voor KWF
KRO-NCRV

Bied op de beer! Dini veilt 2 meter lange beer voor KWF

foto: Dini
  1. Nieuwschevron right
  2. Bied op de beer! Dini veilt 2 meter lange beer voor KWF

De app-inbox van NPO Radio 2 stroomt over tijdens De grote Radiocollecte voor KWF, maar het appje van Dini viel op door een beregoede bijlage. Ze stuurde een foto van een gigantische knuffelbeer, mét een bijzonder verhaal.

Vijf jaar geleden kreeg Dini's dochter baarmoederhalskanker. Tijdens haar ziekenhuisverblijf werd ze verrast door haar vriendengroep. Hun cadeau? Een gigantische beer van meer dan twee meter lang!

Gelukkig is haar dochter inmiddels genezen en woont ze op kamers in Amsterdam. Natuurlijk ging de beer mee op kamers, maar al snel bleek deze praktisch de halve kamer te bezetten. Omdat moeder en dochter de beer wel een beter leven gunnen, besluiten ze nu om hem te veilen voor KWF Kankerbestrijding.

Veilen voor KWF

Gijs Staverman nam contact op met Dini om de veiling te openen. Bekijk het gesprek hieronder.

Dini veilt gigantische beer voor KWF

Video niet beschikbaar

Bod uitbrengen?

Wil je een mooie bijdrage doen aan KWF Kankerbestrijding én een gigantische knuffelbeer ervoor terugkrijgen? Stuur dan een appje met jouw (serieuze!) bod en het woord 'beer' via de NPO Radio 2 app. De veiling sluit donderdagmiddag 7 september om 15.15 uur.

UPDATE: De beer is geveild! Richard is de trotse nieuwe vader van Dini's knuffelbeer! Hij doneert €250 aan KWF Kankerbestrijding en wordt zo de nieuwe eigenaar.

De grote beer van Dini is geveild voor KWF!

Video niet beschikbaar

De grote Radiocollecte voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 4 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 8 september maken de dj’s zich onder de noemer De grote Radiocollecte voor KWF sterk voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek.

Ster advertentie
Ster advertentie