De grote Radiocollecte voor KWF

Jeroen in gesprek met collectanten in Barendrecht: 'Het is fijn dat je iets kunt doen'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen in gesprek met collectanten in Barendrecht: 'Het is fijn dat je iets kunt doen'

Op de eerste dag van De grote Radiocollecte voor KWF zijn Jan-Willem en Jeroen in Barendrecht. Lucienne en Natasja zijn daar druk aan het collecteren en Jeroen is benieuwd hoe het met ze gaat.

Tijdens De grote Radiocollecte voor KWF gaan Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte naar verschillende wijken in Nederland om te collecteren. Op maandag zijn ze in Barendrecht, maar ook de rest van de week zijn ze op pad. Wil jij graag meehelpen? Stap dan samen Jan-Willem, Jeroen en andere luisteraars in onze collectebus en collecteer mee voor KWF! Meld je hier aan.

'Heel fijn om te merken dat het leeft'

In Barendrecht praat Jeroen met collectanten Lucienne en Natasja. "Het gaat heel goed", vertelt Lucienne. "Het zijn hele vriendelijke mensen en je merkt ook dat het gesprekken losmaakt. Het is heel fijn om te merken dat het leeft en dat je iets kunt doen."

Heeft Natasja dezelfde ervaring? Je hoort het hieronder:

Jeroen in gesprek met collectanten in Barendrecht: 'Het is fijn dat je iets kunt doen'

Video niet beschikbaar

De grote Radiocollecte voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 4 september een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 8 september maken de dj’s zich onder de noemer De grote Radiocollecte voor KWF sterk voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek.

Doneer en vraag jouw favoriete plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie