100 uur voor KWF

ABBA meest aangevraagde artiest tijdens 100 uur voor KWF dankzij actie Desiree

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. ABBA meest aangevraagde artiest tijdens 100 uur voor KWF dankzij actie Desiree

In de lijst met aangevraagde nummers voor 100 uur voor KWF steekt er één artiest met kop en schouders bovenuit: ABBA. De Zweedse hitmakers werden massaal aangevraagd dankzij een actie van NPO Radio 2-dj Desiree van der Heiden.

In de vroege ochtenden van 100 uur voor KWF stelde Desiree een uitdaging voor haar luisteraars: vraag ABBA - een van haar lievelingsartiesten - aan na het doneren. Als tegenprestatie beloofde ze haar programma verkleed als Agnetha te presenteren.

Die challenge bleek een enorm succes: het Zweedse viertal groeide uit tot de meest aangevraagde artiest van 100 uur voor KWF. En belofte maakt schuld, waardoor Desiree van donderdag op vrijdagnacht schitterde als Agnetha. Bekijk de beelden hieronder:

100 uur voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 5 september 14.00 uur een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 9 september 18.00 uur maken vijf dj-teams 100 uur radio voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek. Wil je doneren en een plaat aanvragen? Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie