100 uur voor KWF

Zieke Pim (5) krijgt boodschap van zijn favoriete voetballer

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Zieke Pim (5) krijgt boodschap van zijn favoriete voetballer

Bij de vijfjarige Pim werd 2 jaar geleden kanker geconstateerd. Op de kindermiddag tijdens 100 uur voor KWF werd de jongen in het zonnetje gezet, met onder andere een boodschap van zijn favoriete voetballer.

Tweeënhalf jaar geleden wordt bij Pim een rhabdomyosarcoom gevonden, met uitzaaiingen naar zijn longen. Na een enorm zware tijd met chemo's en bestralingen gaat het gelukkig weer beter met Pim, vertelt zijn vader aan Wouter van der Goes en Frank van 't Hoff.

Boodschap van Bram

Bij de kindermiddag tijdens 100 uur voor KWF besluiten Wouter en Frank om Pim in het zonnetje te zetten. Zo hebben ze een bijzonder cadeau: een gesigneerd voetbalshirt van PEC Zwolle, de favoriete club van de fanatieke voetbalfan Pim. De handtekening is afkomstig van zijn favoriete speler, Bram van Polen.

Daar houdt het niet op: Pim krijgt ook nog eens een persoonlijke boodschap van de speler van PEC Zwolle. Daarnaast staat er een workshop op het programma met wereldkampioen freestyle-voetballen Bodhi Bos.

Bekijk de beelden hieronder:

Video niet beschikbaar

100 uur voor KWF

NPO Radio 2 steunt van maandag 6 t/m vrijdag 10 september de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de actie 100 uur voor KWF. Een plaatje aanvragen kan via de NPO Radio 2-app en kost niets! Wil je toch een donatie doen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding? Dat kan via KWF.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie