100 uur voor KWF

Thiandra en Menno zijn getrouwd tijdens 100 uur voor KWF

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Thiandra en Menno zijn getrouwd tijdens 100 uur voor KWF

Het was een onvergetelijke dag voor Thiandra en Menno: het stel stapte tijdens 100 uur voor KWF in het huwelijksbootje. Aan het huwelijk ging een indrukwekkend verzoek van Thiandra vooraf.

Thiandra werd vorig jaar al ten huwelijk gevraagd door haar vriend Menno. "We waren een jaar verloofd, maar door corona moesten we het sowieso uitstellen. Menno kon met corona ook een tijdje niet werken en sparen zat er ook niet echt in voor de bruiloft." In eerste instantie zat er dan ook geen druk op. Totdat haar vader de diagnose kanker kreeg. "Na een traject wat wel goed was, waren er toch uitzaaiingen gevonden", legt ze uit.

'Het is heel dubbel'

In gesprek met Wouter van der Goes en Frank van 't Hof geeft de aanstaande bruid aan hoe bijzonder het is om toch in het bijzijn van haar vader te kunnen trouwen."Hij was allereerst heel blij dat we gingen trouwen", vertelt Thiandra. "Al is het voor hem ook dubbel, gezien zijn diagnose. Maar hij vindt het natuurlijk super." Tijdens de ceremonie werd Thiandra door haar vader weggegeven.

Bekijk hieronder naar de prachtige aftermovie van de bruiloft:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie