Playlist Blokhuis 19 november 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Playlist Blokhuis 19 november 2017

Hieronder vind je de playlist van de uitzending van Blokhuis voor 19 november 2017. Live in de studio was Nicole Atkins. Zij speelde twee prachtige nummers.


Archie Bell & The Drells - I Can't Stop Dancing
The Wombats - Lemon To A Knife Fight
Causes - Fall From Glory
Eminem/Beyonce - Walk On Water
George Harrison - Got My Mind Set On You
William Seen's Transport Music - Walk Around Oblivious
Jeangu Macrooy - Tell Me Father
Nicole Atkins - Listen Up (LIVE)
The La's - There She Goes
Time Impala - List Of People (To Try And Forget About)
Chellou - You And Me


Edie Brickell & The New Bohemians - What I Am
Karl Blau - Slow Children
War On Drugs - Nothing To Find
Nicole Atkins - A Little Crazy (LIVE)
Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms
Gorillaz - Feel Good Inc
Sunflauwer Bean - I Was A Fool
Sharon Jones & The Dap-kings - Call On God
Nana Adjoa - Carmen
Mavis Staples - Ain't No Doubt About It ft. Jeff Tweedy

Ster advertentie
Ster advertentie