Playlist Blokhuis 22 juli 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Playlist Blokhuis 22 juli 2018

Hieronder vind je de gehele playlist van de uitzending van Blokhuis van 22 juli 2018. Alle gedraaide platen vind je hieronder, net als beide livetracks gespeeld door The Dawn Brothers. Zij waren live in de studio.


The O'Jays - Backstabber
Lemon Twigs - Small Victories
Vintage Future & Mell - Alright
John Grant - Love Is Magic
Tom Petty - Into The Great Wide Open
Johnny Cash - Folsom Prison Blues
Kovacs - It's The Weekend
Dawn Brothers - Sweet Love (LIVE)
Everything But The Girl - Missing (Todd Terry Remix)
Thomas Azier - Echoes
​The Coral - Eyes Like Pearls


10 CC - The Wallstreet Shuffle
Manchester Orchestra ft. Phoebe Bridgers - The Gold
Michelle David & The Gospel Sessions - Nobody
The Dawn Brothers - Yours & Mine
Sublime - What I've Got
Bonnie Raitt - Nick Of Time
Tom Grennan - Barbed Wire
Rayland Baxter - Everything To Me
Meg Myers - Tourniquet
Jayhawks - Bitter End
Portugal. The Man - Live In The Moment

Ster advertentie
Ster advertentie