Playlist Blokhuis 13 augustus 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Playlist Blokhuis 13 augustus 2017

Hieronder vind je de playlist van Blokhuis, voor de uitzending van 13 augustus 2017. Je vind hier welke platen gedraaid zijn en ook twee video's van de live-artiest: IX. Zij speelden twee nummers live.


Joe Tex - Show me
River Matthews - Sunshine
Alice Merton - No Roots
Eckhardt And The House - Don't look back
White Stripes - My Doorbell
Myslovitz - Us
Ricky Lee Jones - Chuck E's in love
IX - All you need is less (LIVE)
Aloe Blacc - King is born
The White Buffalo - The heart and soul of the night


The Motels - Suddenly Last Summer
Destroyer - Sky's Grey
Sven Hammonds Soul - Lazarus
IX - Difference (LIVE)
Cat Power - The Greatest
Iggy Pop - Gardenia
Nick Murphy - Mountain to Move
The National - Carin at the liquor store
Hurray For The Riff Raff - Living in the city
Randy Newman - She chose me
Nothing But Thieves - Sorry
​Glen Campbell - Southern Nights

Ster advertentie
Ster advertentie