Playlist Blokhuis 12 augustus 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Playlist Blokhuis 12 augustus 2018

Hieronder vind je de gehele playlist van de uitzending van Blokhuis van 12 augustus 2018. Alle gedraaide platen vind je hieronder, net als beide livetracks gespeeld door Electric Company. Zij waren live in de studio.


Frankie Valli - The Night
My Baby - In The Club
Son Mieux - Everyday
Van Wyck - So No One Will Know
David Bowie - Zeroes
Foxygen - Take The Kids Off Broadway
John Mayer - New Light
Electric Company - Mathilda (LIVE)
Betty Wright - Clean Up Woman
Paul Simon - One Man's Ceiling Is Another Man's Floor
Gosto - Prisoner
Arctic Monkeys - One Point Perspective


Stanglers - No Mercy
Neneh Cherry - Kong
Tom Odell - If You Wanna Love Somebody
Electric Company - No Love Lost (LIVE)
Daft Punk & Pharrel - Get Lucky
Phoebe Bridgers - Smoke Signals
Moses Sumney - Rank & File
Miles Kane - Shavambacu
The Coral - She's A Runaway
De Staat - Kitty Kitty
Nathalie Merchant - Motherland

Ster advertentie
Ster advertentie