Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

De vierde afvaller: "Wie Is De Mol? is intens, maar soms ook net een kinderfeestje"

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. De vierde afvaller: "Wie Is De Mol? is intens, maar soms ook net een kinderfeestje"

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

In de vierde aflevering (genaamd Stemmen) werd er behoorlijk naar elkaar geschreeuwd, maar zaten de cijfers die Rik graag wilde horen voor de pot daar helaas niet tussen. Er werd letterlijk hoog spel gespeeld met jokers én de deelnemers gingen gezellig even op bezoek bij de lokale bevolking om bij hen thuis de verschillen te spotten.

Quote

Ik had een leeg gevoel na mijn vertrek. En ik werd bij het kijken naar de aflevering toch ook weer een beetje geëmotioneerd. Het is heel intens.

Arno Kantelberg over hoe hij de opnames van Wie Is De Mol? heeft ervaren

Afvaller #4

Arno Kantelberg, lifestyle-deskundige en oud-hoofdredacteur van meerdere tijdschriften, ging all-in op zijn mol-verdachte, hield zelfs twee jokers op zak, en werd daardoor de vierde afvaller van Wie Is De Mol? 2022. Annemieke sprak de immer goedgeklede deelnemer over zijn ervaringen tijdens het zoeken naar de Mol. En over hoe You're The Greatest Lover van Luv' de soundtrack werd voor het wegjagen van alle bijen in Albanië.

De vierde afvaller: "Wie Is De Mol? is intens, maar soms ook net een kinderfeestje"

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie