Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Afvaller #7 van Wie Is De Mol? had de tas al ingepakt. En de kubus nooit afgekregen

  1. Nieuwschevron right
  2. Afvaller #7 van Wie Is De Mol? had de tas al ingepakt. En de kubus nooit afgekregen

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

Met nog vier kandidaten en één mol in het spel komt de finale van Wie Is De Mol? steeds dichterbij. Aan Everon, Fresia, Kim Lian, Laetitia en Thomas om nog zoveel mogelijk geld voor de pot binnen te harken, al heeft één van hen een andere agenda. Aflevering 7 begon met een hilarische opdracht waarin er tevergeefs schapen (pardon, "geiten") gehoed moesten worden, wat alleen maar resulteerde in geld uít de pot. Gelukkig werd dat met de Molly’s en Milly’s opdracht weer gecompenseerd. Tot slot moesten er meerdere kleine opdrachten uitgevoerd worden om zo snel mogelijk aan de test te kunnen beginnen.

Quote

Het scherm was nog roder dan ik had verwacht. Maar deze zag ik een beetje aankomen.

Laetitia over het zien van haar felrode scherm

Afvaller #7

Het binnen hengelen van kogeltjes om met een katapult flesjes kapot te schieten ging niet van een leien dakje. En ook het gesteggel met de puzzel zorgde ervoor dat operazangeres Laetitia Gerards als laatste aan de test begon, en gelijk daarna een rood scherm te zien kreeg. Paul sprak haar tijdens Annemiekes A-Lunch. In de afleveringen ervoor had Laetitia genoeg zelfvertrouwen in de test, maar bij deze voelde ze aankomen dat dit niet goed ging:

Afvaller #7 van Wie Is De Mol? had de tas al ingepakt. En de kubus nooit afgekregen

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie