Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Win deze week kaartjes voor Muziekcafé XL: Concert at HOME in Zeeland

  1. Nieuwschevron right
  2. Win deze week kaartjes voor Muziekcafé XL: Concert at HOME in Zeeland

De A-Lunch begint deze week met heerlijk nieuws voor live-muziekliefhebbers: je kunt de komende werkdagen kaartjes winnen voor Muziekcafé XL: Concert at HOME!

Annemieke belt met Carolien Borgers, presentatrice van Muziekcafé - hét liveprogramma van NPO Radio 2. Omdat ook Concert At SEA dit jaar niet doorgaat door de onzekerheden omtrent corona organiseert het festival voor het tweede jaar op rij Concert At HOME op 24, 25 en 26 juni, dit is een aangepaste versie van het evenement die je vanuit huis kunt bijwonen.

Muziekcafé is uitgenodigd om zaterdag 26 juni uit te zenden live vanuit het festival, tussen 14.00 en 18.00u met Muziekcafé XL: Concert At HOME. Suzan en Freek, Douwe Bob, Froukje en BLØF komen optreden in het programma en jij kunt daar bij zijn! Tijdens Muziekcafé XL is er namelijk ruimte voor een exclusief gezelschap van 30 bezoekers.

Hoe win je kaarten?

Luister iedere werkdag naar de A-Lunch om kans te maken op kaartjes voor Muziekcafé XL (komende zaterdag vanaf de Brouwersdam in Zeeland). Houdt daarbij de NPO Radio 2 app gereed om mee te spelen!

Heb je de gratis NPO Radio 2 app nog niet op je telefoon staan? Download 'm hier gelijk:

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Omslagfoto: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie