Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Actrice Ilse Warringa kijkt enorm uit naar de release van bioscoopfilm Niks Vreemds Aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Actrice Ilse Warringa kijkt enorm uit naar de release van bioscoopfilm Niks Vreemds Aan

Op 19 augustus komt de nieuwe bioscoopfilm Niks Vreemds Aan uit, in de film speelt onder andere actrice Ilse Warringa een grote rol. Ze belt met Annemieke tijdens de A-Lunch over dit unieke personage.

Ilse Warringa is al tijden te zien in diverse theatervoorstellingen van onder andere haar eigen collectief, ze is te zien in diverse NTR-producties en natuurlijk als Juf Ank in De Luizenmoeder. Vanaf morgen schittert ze ook op het zilveren doek in de bioscoopfilm Niks Vreemds Aan.

Bedoeld ongemak

De film gaat over swingen, en dan niet dansen op muziek maar “legaal vreemdgaan”, zoals Ilse het zegt. De film draait om een swingers-app die het mogelijk maakt voor stellen om van partner te ruilen. Hoe was het voor haar om in Niks Vreemds Aan te spelen? En is er veel geïmproviseerd? Ilse vertelt dat er veel bedoeld, en toch hilarisch, ongemak in zit - want ondanks de titel is het natuurlijk wel een vreemde situatie waar je je in kunt bevinden. Annemieke vraagt Ilse ook naar haar nieuwe project Vlogmania, een nieuwe serie van de NTR waarin een heel dorp aan het vloggen is geslagen…

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Omslagfoto: Still uit Niks Vreemds Aan

Ster advertentie
Ster advertentie