Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Annemieke spreekt met de zesde afvaller van Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de zesde afvaller van Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is in volle gang! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika. Anke de Jong, Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Soy Kroon zaten aan het begin van de aflevering nog in het spel.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt afvaller #6: Anke de Jong

Helaas valt het doek voor Anke de Jong in de zevende aflevering van Wie Is De Mol? Lange tijd dacht ze dat Nabil de Mol was. Toen hij vervolgens het spel moest verlaten, was dit voor haar een enorme klap en moest ze haar blik verruimen. De hoofdredacteur van ELLE Nederland ziet voor zichzelf geen acteercarrière in het verschiet liggen, want er is nog nooit iemand zó erg vertrouwd in een seizoen. Ze was dan ook de penningmeester van de groep. Een handige positie om in te zitten, want het Molgeld kan wel eens nuttige informatie bevatten. Anke heeft daar slim gebruik van gemaakt, maar het mocht helaas niet baten:

Quote

Ik ging aan hotelmedewerkers vragen of zij het voor mij konden vertalen.

Anke de Jong

Annemieke spreekt met de zesde afvaller van Wie Is De Mol?

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie