Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Annemieke spreekt met de vijfde afvaller van Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de vijfde afvaller van Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is in volle gang! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika. Anke de Jong, Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo en Soy Kroon zaten aan het begin van de aflevering nog in het spel.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt afvaller #5: Nabil Aoulad Ayad

Roadtrip!!! De blijdschap was groot toen aan het einde van de vorige aflevering bekend werd gemaakt dat de Anke, Daniël, Soy, Jurre, Ranomi, en Nabil in twee teams zelf op pad mochten door het prachtige landschap van Zuid-Afrika. Er moesten ondertussen natuurlijk wel opdrachten gedaan worden om geld in de pot te brengen. De meeste deelnemers staken echter daarvoor hun kop in het zand en gaven liever geld uit. Aan een stoel bij de executie.

Nadat er vorige week niemand is afgevallen, zat het er natuurlijk dik in dat er iemand tijdens de roadtrip het veld moest ruimen. De ongelukkige was Nabil, die nog zo nobel zijn joker had weggegeven aan Ranomi. Bij Annemieke vertelt hij of hij daar achteraf nog spijt van heeft gehad:

Quote

Ja, dan denk je wel: "Aaaargh, waarom heb ik die kist gepakt?

Nabil Aoulad Ayad

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie