Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Actrice Hanna van Vliet en regisseur Bram Schouw over De droom van de jeugd

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Actrice Hanna van Vliet en regisseur Bram Schouw over De droom van de jeugd

Actrice Hanna van Vliet is vandaag te gast bij de A-Lunch! Annemieke vond haar geweldig in de serie Anne plus, maar je kunt haar ook kennen van de film De Tweeling en van heel veel andere projecten.

Van de jaren '60 tot nu

Vanaf vanavond kun je Hanna zien in een nieuwe TV-serie, De droom van de jeugd, waarin je de familie Wander over een tijdspanne van 45 jaar tijd volgt. Je ziet het wel en wee van de Wanders onderling, maar ook belangrijke gebeurtenissen uit die tijd, waar veel archiefbeelden voor zijn gebruikt. De serie speelt zich af van de jaren ’60 tot aan nu, en je ziet daarom ook alle props en kleding uit die tijd.

Wisselde castleden

Hanna speelt de jonge versie van het karakter Carla. Haar rol wordt op een gegeven moment overgenomen door Tamar van den Dorp. Onder andere Annet Malherbe, Gijs Naber, Jacob Derwig en Mark Rietman zijn ook te zien in de serie.

Tijdens het interview bij Annemieke schuift ook regisseur Bram Schouw even aan bij de A-Lunch. Hij vertelt onder andere over het scouten van de locaties en het zoeken van de juiste spullen passend bij de tijdsgeest van de scenes.

De droom van de jeugd

De droom van de jeugd was al geselecteerd voor het internationale televisiefestival Canneseries en is vanavond om 20.30 uur voor het eerst op NPO 1 te zien.

Actrice Hanna van Vliet en regisseur Bram Schouw over De Droom van de Jeugd

Video niet beschikbaar

Annemiekes A-Lunch

Annemiekes A-Lunch beluister je iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00u op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie