Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Rik van de Westelaken doet (mol)boekje open over nieuw seizoen Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Rik van de Westelaken doet (mol)boekje open over nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Aankomende zaterdag start een nieuw seizoen van Wie Is De Mol?. En wie kun je dan beter Prominent Aanwezig hebben dan Rik van de Westelaken?

Presentator Rik van de Westelaken is bij Annemiekes A-Lunch aangeschoven om te praten over het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?, dat zich dit jaar afspeelt in Zuid-Afrika. Volgens hem is het ieder seizoen weer een feestje om te mogen maken, en verheugt hij zich al op de uitzendingen op tv:

Quote

Alsof je je vakantiefilm weer terug ziet

Rik van de Westelaken

Dit jaar ging het selecteren van de Mol iets anders dan in voorgaande seizoenen. Vroeger werd elke kandidaat van tevoren tijdens een privégesprek met de makers gevraagd of ze liever mol of kandidaat willen zijn. Nu werd er telefonisch tegen de kandidaten gezegd of ze de mol of een kandidaat waren… Waar alle andere deelnemers bij waren! Hoe goed hebben de kandidaten hun pokerface op weten te zetten?

Vernieuwde Wie Is De Mol? podcast

Naast een nieuw seizoen op tv, komt er ook weer een nieuwe Wie Is De Mol? podcast. Ook de opzet daarvan is dit jaar anders. In de vernieuwde podcast neemt Rik van de Westelaken je mee langs alle opnamelocaties en geeft hij meer achtergrondinfo over historische plekken, gedenkwaardige gebouwen en de adembenemende natuur.

Video niet beschikbaar

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.
Ster advertentie
Ster advertentie