Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Annemieke spreekt met de zevende afvaller van Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de zevende afvaller van Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is in volle gang! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika. Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Soy Kroon zaten aan het begin van de aflevering nog in het spel.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt met afvaller #7: Soy Kroon

Als er iets lullig is in Wie Is De Mol? dan is dat afvallen in de eerste aflevering óf vlak voor de finale. En dat laatste overkwam Soy Kroon. Het was niet de eerste keer dat Soy een rood scherm zag. In aflevering #4 kreeg Soy hem tijdens de kofferopdracht al voor zijn kiezen, maar gelukkig beschikt hij over een goeie pokerface. Door slim te bluffen bleef hij in het spel en mocht hij nog hele toffe opdrachten doen. Het abseilen was toch wel zijn letterlijke hoogtepunt. Voor Soy een moment waarbij hij zijn hoogtevrees heeft overwonnen en met voldaan gevoel het spel kon verlaten.

Quote

Ik heb constant tegen mezelf gezegd: "Geniet van elk moment, want voor je het weet lig je eruit."

Soy Kroon

Annemieke spreekt met de zevende afvaller van Wie Is De Mol?

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie