Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Met een vrijstelling op zak Wie Is De Mol? verlaten. Annemieke spreekt afvaller #6

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Met een vrijstelling op zak Wie Is De Mol? verlaten. Annemieke spreekt afvaller #6

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

De overgebleven kandidaten begonnen aflevering 6 van Wie Is De Mol? in ware James Bond-style in een groot donker fort. Er moesten dolken en sleutels gezocht worden, er werd met pijl & boog geschoten en kistjes moesten met magneten uit het water worden gevist. Het James Bond-gehalte werd verder doorgetrokken toen er bij de volgende opdracht op jetski's geracet mocht worden. Daarna was het tijd voor de test en executie.

Quote

Ik was al verdacht voordat het spel begon

Sahil over alle verdenkingen op zijn naam

Afvaller #6

In deze fase van het spel wordt er bij de test steeds minder tussen de verdachten gespreid. Ondanks al zijn mollenstreken bleek acteur, columnist en televisiemaker Sahil Amar Aïssa niet de mol te zijn. In plaats daarvan werd hij de zesde afvaller. En dat terwijl hij zelfs nog een vrijstelling op zak had. Annemieke vroeg Sahil waarom hij in godsnaam zijn groene vrijstelling niet in heeft gezet. Sahil antwoordde daarop met een toepasselijke track:

Met een vrijstelling op zak Wie Is De Mol? verlaten. Annemieke sprak afvaller #6

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie