Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Waarom worden die troeven van WIDM maar niet ingezet? Annemieke spreekt afvaller #5

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom worden die troeven van WIDM maar niet ingezet? Annemieke spreekt afvaller #5

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

De kandidaten van Wie Is De Mol? hebben er een intensieve vijfde aflevering op zitten. Nadat ze eerst op eilandjes vastgeketend zaten voordat ze op zoek konden naar geld, moest er daarna keihard worden gewaterfietst om zoveel mogelijk zwanen te verzamelen op een meer. Bijkomen was er vervolgens niet bij, want de laatste opdracht bleek zelfs nóg zwaarder: het zeulen van beelden en sokkels op een groot landgoed. Voor één van de kandidaten bleek al die moeite ook nog eens voor niets.

Quote

Dat je ziet dat zo'n crew al die zwanen op heeft lopen pompen en op een meer heeft gezet, fantastisch.

Hila Noorzai over de opdracht op het meer

Afvaller #5

Hila Noorzai, radiomaker en journalist, presenteerde vorige week nog de RadioRing, waar Annemieke de Zilveren RadioSter Vrouw won. Nu is ze bij Annemiekes A-Lunch te gast, maar helaas met een minder leuke strekking: Hila is de vijfde afvaller van Wie Is De Mol? 2022. Ze geeft een inkijkje in het fanatisme van de groep, want waarom worden al die jokers en vrijstellingen maar niet ingezet?

Waarom worden die troeven van WIDM maar niet ingezet? Annemieke spreekt afvaller #5

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie