Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Derde afvaller van Wie Is De Mol? zag rode scherm totaal niet aankomen

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Derde afvaller van Wie Is De Mol? zag rode scherm totaal niet aankomen

Voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn elf bekende Nederlanders naar Albanië gereisd om de mol te ontmaskeren (of om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen). In Annemiekes A-Lunch spreekt Annemieke iedere week de afvaller van de laatste aflevering. Logischerwijs bevat dit artikel spoilers, mocht je die aflevering nog niet hebben gezien.

We zijn alweer bij aflevering 3 van Wie Is De Mol 2022, en het was tijd voor de befaamde lasergame-opdracht. Waar we sommige kandidaten compleet in kamikaze-stijl door de fabriek zagen rennen, deed het tactische team bestaande uit Arno en Sahil de opdracht een stuk beter. Verder werden er heel veel vrijstellingen verzameld (om vervolgens weer van tafel geveegd te worden) en werd er voornamelijk naast het net gevist tijdens de katapult-opdracht.

Quote

Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Dus dat rode scherm deed ook echt gewoon fysiek een beetje pijn.

Welmoed Sijtsma over het krijgen van een rood scherm

Derde afvaller van Wie Is De Mol? zag rode scherm totaal niet aankomen

Afvaller #3

Aan het einde van de aflevering moest er natuurlijk weer een test gedaan, en deze keer was het presentatrice Welmoed Sijtsma die geconfronteerd werd met een rood scherm. Annemieke spreekt Welmoed tijdens Annemiekes A-Lunch, die gelijk ook even wat meer vertelde over het nieuwe afvallershotel:

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie