Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Annemieke spreekt met de afvallers van Wie Is De Mol? 2023

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de afvallers van Wie Is De Mol? 2023

Wie Is De Mol? is terug! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika, en in de eerste aflevering werden we voorgesteld aan de kandidaten van dit jaar: Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt de onfortuinlijke Sarah en Froukje

Even was er hoop voor zangeres en actrice Sarah Janneh dat zij als eerste afvaller van Wie Is De Mol? 2023 tóch nog haar comeback in het spel zou kunnen maken. Aan Sarahs inzet lag het in elk geval niet, maar haar mede-kandidaten bleken minder stalen zenuwen te hebben. Ook presentatrice Froukje de Both moest al snel het programma verlaten en was letterlijk en figuurlijk in shock na de tweede aflevering. Annemieke vangt beide dames op tijdens de A-Lunch:

Annemieke spreekt de afvallers van Wie Is De Mol? 2023

Quote

Het is natuurlijk helemaal ruk dat je zo uitkijkt naar iets, en zoveel zin hebt, en je er dan ineens weer uitgerukt wordt. Dat doet wel iets met je.

Froukje de Both

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie