Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps verrast door succes Chansons!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps verrast door succes Chansons!

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps zijn verrast door het succes van het programma Chansons! Aan de telefoon geeft Matthijs al wat weg over seizoen 2 en vertelt hij over het gelijknamige boek.

Matthijs en Rob gingen voor het programma min of meer op blind date in Frankrijk. Ze kenden elkaar nog niet maar wisten dat ze in ieder geval hun liefde voor Franse muziek gemeen hadden. In het muzikale vierluik nemen ze de kijker mee in deze ontwikkelende vriendschap. Toen duidelijk werd voor de makers van het programma, tot hun grote verrassing legt Matthijs uit, dat het een groot succes werd, besloten ze er ook een boek van te maken.

In het boek van Chansons!, dat deze week verscheen, gaan ze dieper op de verhalen in. Je kunt het zien als een toetje op de tv-serie. Daarnaast vertelt Matthijs dat hij voorlopig nog in de Franse sferen blijft, zo komt er een tweede seizoen van het programma omdat er nog veel meer fijne chansons en artiesten uit te kiezen zijn. Én gaat zijn Matthijs Gaat Door show op oudejaarsavond in het teken staan van Franse muziek.

Welke artiesten hij zou willen bespreken in seizoen twee van Chansons! hoor je in het fragment hieronder:

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie