Annemiekes A-Lunch
AVROTROS

Welke gevolgen hebben viral filmpjes op carrière illusionist Steven Kazan?

  1. Nieuwschevron right
  2. Welke gevolgen hebben viral filmpjes op carrière illusionist Steven Kazan?

Annemieke belt in de A-Lunch met Illusionist, goochelaar en comedian Steven Kazan! Ze spreekt hem over zijn viral filmpjes op Instagram en nieuw carrièrepad...

Steven had eerst nooit de behoefte om het podium op te gaan en hielp vooral achter de schermen bij shows van zijn broers en vader. Maar sinds kort heeft hij toch zijn draai in de spotlichten gevonden. Daarnaast maakt hij tijdens de eerste lockdown samen met zijn vrouw filmpjes op Instagram die erg goed ontvangen worden, wat hem helpt bij het realiseren van zijn nieuwe ideeën.

Corona TV

De strekking was: “We kunnen niks doen in verband met de crisis.” In de Corona TV filmpjes, te vinden op Stevens Instagram, combineert hij humor en magie om zo de moeilijke tijd door te komen. Eigenlijk kun je wel stellen dat het, inmiddels uit de lockdown, beter gaat dan daarvoor - omdat nu meer mensen vanwege de filmpjes af weten van zijn shows, die hij heel graag wil gaan geven zodra de grote theaters volledig open kunnen. Zoals met elke Prominent stelt Annemieke ook een aantal muziekvragen voor, Steven kiest: Welke artiest zou je graag willen zijn? Waarom valt zijn keuze dan op Dean Martin? Je hoort het in het fragment hieronder!

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Omslagfoto: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie