Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

A-Lijst: Alle 13 Vernoemd

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Vernoemd

Ieder weekend is Annemieke op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zaterdag was dat Alle 13 Vernoemd!

Zaterdag vond voor de 10e keer Rotterdam Ink ’n Art in Ahoy plaats! Een event met meer dan 300 tattoo artiesten uit binnen- en buitenland, merchandise, muziek en meer. Het is een evenement voor iedereen die kennis zou willen maken met tattoo’s en iedereen die er al bekend mee is.

Wat opvalt is dat namen nog steeds heel vaak worden getatoeëerd. Met de namen van je kinderen is dit natuurlijk erg veilig, maar wat nou als dit van je verbroken relatie is? Dat bracht Annemieke bij hetvolgende:

Veel bands en soloartiesten hebben vaak een naam die niet zoals hun eigen is. Zo treden ze op onder bijvoorbeeld Franz Ferdinand, of Alice Cooper Met al deze artiesten kun je best een flinke lijst aan lekkere platen samenstellen en dus ging Annemieke met de luisteraars op zoek naar de fijnste platen van bands die vernoemd zijn naar iets of iemand!

Alle 13 Vernoemd!

'Falco', 'Clouseau', 'Bettie Serveert'… Dit was Alle 13 Vernoemd!

Iedere zaterdag en zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie