Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

A-Lijst: Alle 13 Meedansen

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Meedansen

Iedere zaterdag en zondag gaat Annemieke met de luisteraars op zoek naar nummers met een bepaald thema. Zondag was dat 'Meedansen'!

Een tijdje terug deden we (omdat toen het thuisblijven begon) drie keer achter elkaar “Alle 13: Meezingen”. Want als je dan toch thuiszit is schaamteloos meezingen wel zo lekker. Wat daar ook bij past is meedansen! Ook dat kun je thuis doen zonder dat iedereen mee hoeft te genieten.

Zondag riep Annemieke daarom op om liedjes aan te vragen met een bepaalde stijl: nummers die onlosmakelijk verbonden zijn met een bepaald dansje, en nummers die “gewoon” bij een dansstijl horen. Natuurlijk het liefst in zo veel mogelijk stijlen: van een fijne wals naar de shuffle, disco en zelfs headbangen is goed!

We gaan even de chachacha doen

Zijn er ook nummers die we niet draaien? Ja… De Kabouterdans en Riverdance bijvoorbeeld. Gelukkig belde Ronald in voor Boney M’s ‘Rivers of Babylon’, met daarbij voor velen een herkenbaar verhaal:

Alle 13 Meedansen

'Mambo No.5', 'Let's Twist Again', 'Y.M.C.A.'… Dit was Alle 13 Meedansen!

Iedere zaterdag en zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Annemiekes A-Lijst

Je hoort Annemiekes A-Lijst op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie