Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

A-Lijst: Alle 13 Opgebouwd!

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Opgebouwd!

Ieder weekend is Annemieke op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zaterdag was dat Alle 13 Opgebouwd!

Elk weekend geeft Annemieke in het tweede uur van de A-Lijst een specifieke opdracht mee aan de verzoekjes van luisteraars, met een link naar een gebeurtenis in de actualiteiten. Dit weekend waren de nationale Archeologiedagen! Honderden activiteiten door het hele land laten bezoekers van alle leeftijden kennis maken met de brede wereld van archeologie! Vondsten moeten vaak opnieuw worden opgebouwd, verschillende onderdelen vormen samen één voorwerp. In de muziek gebeurt dit ook, er zijn een hoop nummers die bestaan uit meerdere delen die goed in elkaar gezet zijn. Annemieke ging met de luisteraars op zoek naar dat soort nummers in Alle 13: Opgebouwd.


Alle 13 Opgebouwd!

‘Bohemian Rhapsody’, ‘Time To Give’, 'A Day In The Life’… Dit was Alle 13 Opgebouwd!

De Nationale Archeologiedagen

Roel Kramer, project coördinator Gelderland, spreekt met Annemieke over deze bijzondere dagen. Vanuit de Vikingmarkt op Erve Eme introduceert hij Alle 13: Opgebouwd!


Iedere zaterdag en zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie