Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

In gesprek met de afvallers van WIDM 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. In gesprek met de afvallers van WIDM 2018

Wie Is De Mol? is in volle gang! Is er zaterdag een afvaller? Dan hoor je hem of haar zondag als eerste bij Annemieke tijdens de A-Lijst op NPO Radio 2!

!! Let op !! Dit artikel bevat spoilers!

Afvaller aflevering 8: Simone Weimans

De laatste afvaller van Wie is de Mol? zag zichzelf al in de finale staan.

De laatste afvaller van Wie Is De Mol? zijn is toch wel een van de meest verschrikkelijke dingen die je als kandidaat kan overkomen. Simone stond voor haar gevoel al met één been in de finale, maar kreeg vlak voor de eindstreep toch een rood scherm te zien. Ging de normaal zo keurige nieuwslezeres zo op in de car aoke opdracht dat ze daardoor belangrijke informatie heeft gemist? Of heeft haar mol Ruben haar toch valse info gegeven?

Afvaller aflevering 7: Stine Jensen

De 6e afvaller van Wie is de Mol?: "Misschien zit ik in een tunnel"

De zesde afvaller van Wie Is De Mol? was voor veel kijkers een enorme verrassing. Stine moest namelijk het spannende spel verlaten. Bij de Wie Is De Mol? app gebruikers werd zij veruit het meest verdacht als mol! "Ik had al snel door wie de mol was. Daarom ben ik ook zo ver gekomen." zei de zesde afvaller tegen Annemieke. Benieuwd waarom ze dan tóch het spel moest verlaten? Stine denkt het te weten!

Afvaller aflevering 5: Loes Haverkort

De 5e afvaller van Wie is de Mol?: "En toen dacht ik: 'Kak, I’m doomed!'"

Nathan (producer van de show, "Hallo") interviewde Loes Haverkort, de vijfde afvaller van Wie Is De Mol 2018 aan de hand van de drie V's: vermaak, vinden en vertrouwen.

Afvaller aflevering 4: Emilio Guzman

"Als het is 'Wie is de sukkel?'... dat ben ik!" aldus afvaller 4 van Wie is de Mol?

Annemieke is op vakantie, dus Nathan (producer van de show, "Hallo") interviewde de vierde afvaller van Wie Is De Mol 2018. "Als het is 'Wie is de sukkel?'.... das duidelijk. Dat ben ik," aldus Emilio Guzman, die er nog steeds niet bij kan dat hij niet even om zich heen had gekeken tijdens de Niets Is Wat Het Lijkt-opdracht.

Afvaller aflevering 3: Bella Hay

Wie is de Mol?-afvaller 3 tegen Annemieke: “Als dat zo is ... dan stuur ik een pakketje op met een d

Wie is de Mol?-afvaller 3 tegen Annemieke: “Als dat zo is ... dan stuur ik een pakketje op met een drol erin”. Dat gaat natuurlijk over de vraag of de persoon met wie Bella een bondje had de mol is. Ze had misschien wel van iedereen de meeste lol in het spel, het rode scherm kwam daarom als een klap. Zou de plaat die ze aanvraagt hier allemaal iets mee te maken hebben?

Afvaller aflevering 2: Jean-Marc van Tol

Afl 2 van Wie is de Mol?...ZO VEEL VRAGEN! Annemieke gaat op zoek naar antwoorden bij de afvaller

Wat een heftige tweede aflevering! Die arme Ron, die in zo’n beetje elk programma zat om te vertellen dat 'ie al in de eerste uitzending eruit lag, om dan in de tweede… NAH! En natuurlijk heel veel vragen aan Jean-Marc van Tol, die het spel heeft verlaten zonder een rood scherm te hebben gezien. Zoveel vragen!

Afvaller Aflevering 1: Ron Boszhard

De eerste afvaller van Wie is de Mol? 2018 tegen Annemieke: “Volgens mij duurt de achtbaan in de Eft

Annemieke sprak met de eerste afvaller van het achttiende seizoen WIDM. Zijn avontuur was helaas maar van korte duur. In de laatste minuten van de eerste aflevering zag Ron Boszhard op een Russische hotelkamer als eerste een rood scherm. "Het is bizar hè. Dit kan niet waar zijn", aldus de afvaller. Luister hierboven het gesprek terug!

Ster advertentie
Ster advertentie