Annemiekes A-Lijst

A-Lijst: Alle 13 Weer
AVROTROS

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Weer

Iedere zondagmiddag zijn we in de A-Lijst op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zondag was dat Alle 13 Weer!

Elke zondag geeft Annemieke in het tweede uur van de A-Lijst een specifieke opdracht mee aan de verzoekjes van luisteraars, met een link naar een gebeurtenis in de actualiteiten. Annemieke is lekker even op vakantie, dus deze weken neemt Corné Klijn de uitzendingen over! Zondag was de laatste dag van Lowlands! Met onder andere de vrijgelaten A$AP Rocky, James Blake en Franz Ferdinand. Ondanks dat de temperatuur weer lijkt te stijgen was het toch een natte Lowlands dit jaar.

Alle 13 Weer

‘Ain’t No Sunshine’, ‘Thunderstruck’, ‘Het Regent Zonnestralen’… Dit was Alle 13 Weer!

Een zomer van extremen

Het is aan Reinier, klimatoloog, om Alle 13: Weer te introduceren! Geen ‘Riders On The Storm’, maar ‘Papa’ van Stef Bos. Zijn vader had altijd al een grote interesse in de natuur en hij merkt dat hij daar steeds meer op gaat lijken.

Iedere zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie