Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

A-Lijst: Alle 13 Albumtrack

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Albumtrack

Ieder weekend is Annemieke op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zaterdag was dat Alle 13 Albumtrack!

Zaterdag vond in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven een eerbetoon plaats aan Jeff Buckley! Zijn album Grace bestaat namelijk 25 jaar. Een internationaal gezelschap van muzikanten werken mee aan de ode, waaronder gitarist Gary Lucas - voormalig lid van Captain Beefheart en boezemvriend van Buckley. Lucas schreef mee aan het album en begeleide de singer-songwriter aan het begin van zijn carrière. In de A-Lijst eert Annemieke met de luisteraars het album door op zoek te gaan naar de beste albumtracks!

Alle 13 Albumtrack!

'Last Goodbye’, ‘Songbird’, 'This Must Be The Place'… Dit was Alle 13 Albumtrack!

Ode aan jubileum album Jeff Buckley

Marcel Veenendaal van DI-RECT zou eigenlijk ook deel uitmaken van het programma, maar hij moest op het laatste moment helaas afzeggen. Gelukkig was daar Anneke van Giersbergen om hem te vervangen! Op het laatste moment moest ze even het album van Jeff Buckley instuderen.

Iedere zaterdag en zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie