Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

De officiële Wie Is De Mol?- podcast! #10 'Rob(in), over...!'

  1. Nieuwschevron right
  2. De officiële Wie Is De Mol?- podcast! #10 'Rob(in), over...!'

Exclusieve interviews met de afvallers en een kijkje in de keuken met Annemieke en Rik van de Westelaken in de Wie Is De Mol?- podcast!

In deze officiële podcast nemen Annemieke en Rik een uniek kijkje in de wereld achter Wie Is De Mol? en hoor je informatie die je NERGENS anders kan krijgen. Elke zondag na Annemiekes A-Lijst verschijnt er een nieuwe Wie Is De Mol?- podcast!

Aflevering: #10 'Rob(in), over...!'

Tijdens de intieme finaledag van het 20e seizoen sprak Annemieke, na de executie in de vondelkerk, in het geheim alle finalisten. Waarom moeten we de vriend van Miljuschka bedanken voor het feit dat ze mee heeft gedaan aan WIDM? Welke opdracht heeft veel indruk gemaakt op Nathan? Hoe snel maakte Buddy de finaletest? Rob vertelt over het moment waarop hij hoorde dat hij de Mol zou worden. En wat hebben Bassie en Adriaan met alles te maken?

Zoals iedere week heeft Annemieke een exclusief interview met de afvaller én hoor je welke opdracht bijzonder was voor Robin van het Art Department. Ook zijn er weer luisteraarsvragen!

Beluister de gehele podcast voor nog meer informatie. Dit kan via:

Je kunt de officiele Wie Is De Mol?- podcast vinden in de NPO Radio 2 app of via www.nporadio2.nl/podcast

Of beluister via onder onderstaande platformen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie