Annemiekes A-Lijst
AVROTROS

A-Lijst: Alle 13 Eieren Zoeken

  1. Nieuwschevron right
  2. A-Lijst: Alle 13 Eieren Zoeken

Iedere zaterdag en zondag gaat Annemieke met de luisteraars op zoek naar nummers met een bepaald thema. Zaterdag was dat 'Eieren Zoeken'!

Tijdens dit paasweekend vonden een groot aantal themadagen plaats. Zo was het bijvoorbeeld 50 jaar geleden dat de Apollo 13-missie werd gelanceerd, waarna de historische woorden luidden: “Okay Houston, I believe we’ve had a problem.” Ook was het ‘Submarine Day’ wat dan weer aansluit bij Pasen zelf, want net als eieren moet je onderzeeërs ook zoeken.

Dat linkje bracht Annemieke en de luisteraars naar het idee voor de Alle 13: je hebt soms iets in een nummer, wat daar verstopt zit, wat eigenlijk geen instrument is - bijvoorbeeld Paul McCartney die op selderij kauwt tijdens ‘Vega-tables’ van Brian Wilson - naar zulke aparte geluidjes gaan we op zoek in Alle 13: Eieren Zoeken.

Alle 13 Eieren Zoeken

'Money', 'Hells Bells', 'Is Dit Alles'… Dit was Alle 13 Eieren Zoeken!

Hoe kom je erbij?!

Iedere zaterdag en zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!

Annemiekes A-Lijst

Je hoort Annemiekes A-Lijst op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie