Aan de Slag!
AVROTROS

Barts Classic Track NL #24: Danny Vera - Roller Coaster

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track NL #24: Danny Vera - Roller Coaster

Bart zit in de studio met Danny Vera om de nummer 1 van de Top 2000 onder de loep te nemen. Dit is Barts Classic Track over Roller Coaster.

Groter dan dit worden ze niet. Na in 2019 op nummer 4 binnen te zijn gekomen in de Top 2000, stond Roller Coaster van Danny Vera vorig jaar zelfs op nummer 1 van de lijst der lijsten.

Het geheim van Roller Coaster

In deze Classic Track zitten Bart en Danny achter het mengpaneel van de Wisseloord Studio (waar de track ook daadwerkelijk opgenomen is) om Roller Coaster laagje voor laagje te ontleden. Het opnameproces verliep anders dan bij veel andere grote hits. Hoe zijn Danny en zijn band tot het liedje gekomen dat zoveel mensen de Top 2000 in hebben gestemd? En is Danny er inmiddels achter waarom de track zo'n ongelofelijk groot succes is geworden?

Bekijk hier Barts Classic Track NL #24: Danny Vera - Roller Coaster

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgebreide podcast

De video is slechts een gedeelte van de opnames. Benieuwd naar het volledige gesprek met Danny Vera? Check dan de uitgebreide podcast! Je vindt ‘m onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app!

#22 - Danny Vera - Roller Coaster - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie