Aan de Slag!
AVROTROS

Barts Classic Track NL #30: André Hazes - Kleine Jongen

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track NL #30: André Hazes - Kleine Jongen

De nieuwe Barts Classic Track is een hele bijzondere. Deze aflevering is namelijk met live publiek opgenomen én het gaat over een van de grootste Nederlandse artiesten die we ooit hebben gekend: André Hazes.

Schrijvers Aart Mol, Geertjan Hessing en producer John van de Ven ontleden samen met Bart Arens een van de grootste classics van Nederlandse bodem: Kleine Jongen van André Hazes. Ter gelegenheid van de Sterren NL Nederlandstalige Top 1000 is dat deze keer met publiek, bestaande uit artiesten en muziekliefhebbers.

Makers Aart, Geertjan en John vertellen onder andere over de inspiratie achter het nummer, geven een uniek inkijkje in de studio, en halen verhalen op over het opnameproces met de legendarische volkszanger. In de video hoor je ook de rauwe opname van Hazes’ iconische stem, zoals je die waarschijnlijk nooit eerder hebt kunnen luisteren:

Bekijk hier Barts Classic Track NL #30: André Hazes - Kleine Jongen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video is slechts een gedeelte van de opnames met de makers van Kleine Jongen. De uitgebreidere podcast vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#28 - André Hazes - Kleine Jongen - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie