Aan de Slag!
AVROTROS

Guus Meeuwis vertelt over nieuwe single 'Ik Geloof In Geluk'

  1. Nieuwschevron right
  2. Guus Meeuwis vertelt over nieuwe single 'Ik Geloof In Geluk'

De nieuwe single van Guus Meeuwis ‘Ik Geloof In Geluk’ is vandaag uitgekomen. Hij kwam daarom ook eventjes langs bij Bart.

Alles is Muziek

Het nummer is samen met Ilse DeLange en JB Meijers geschreven in Nashville. Tijdens het programma Ilse’s Veranda werd het nummer gepresenteerd. Vandaag is het officieel uit gekomen.

Quote

Alles is muziek, je ontkomt er niet aan.

Guus Meeuwis

Ik Geloof In Geluk

‘Ik Geloof In Geluk’ is het meest persoonlijke nummer wat Guus ooit heeft gemaakt. Het gaat over de scheiding die hij heeft mee gemaakt. Guus heeft er bewust voor gekozen om over die gebeurtenis te vertellen in muziek. Op deze manier kan hij het verhaal vertellen zoals hij wil. “Als muzikant moet je over de goede dingen vertellen, maar ook over de mindere dingen. Dat is wel zo eerlijk.” Aldus Guus.

Vrijheid

Guus en Bart praten nog even door over zijn nieuwe single. De vrijheid om liedjes te schrijven is voor veel artiesten iets noodzakelijks. Dit is waar je alles kwijt kunt, of dat nu verlegenheid, schaamte of geluk is. In een liedje kun je een samenvatting geven van het gevoel en daarna is alles duidelijk.


Groots met een zachte G

Groots met een zachte G - Wintereditie komt eraan! De hele maand december wordt gevierd, denk aan confetti, sneeuw, pepernoten en vuurwerk! Ook is er een jaaroverzicht van muziek samen met Diggy Dex.

Barbecue

Waar over gepraat wordt als de microfoons uitzijn? Over de perfecte hamburger! Guus en Bart besluiten dat er een barbecue moet komen wanneer hij weer te gast is.

Ster advertentie
Ster advertentie