Aan de Slag!

Marco Borsato stopt met The Voice
AVROTROS

  1. Nieuwschevron right
  2. Marco Borsato stopt met The Voice

Na drie seizoenen stopt Marco Borsato als coach bij het programma The Voice Of Holland, zo bevestigde hij bij Bart in 'Aan De Slag!'.

TIJDELIJK VERHAAL

De geruchten gingen donderdag al dat Borsato overweegde om te stoppen als coach bij The Voice. "Ik kan bij jou bevestigen dat het ook inderdaad zo is", laat de zanger aan Bart Arens weten. "Het is het leukste programma waar ik ooit aan mee heb gewerkt, maar het was altijd een tijdelijk verhaal. Mijn agenda staat het niet meer toe."

DE PLANNEN VOOR 2016

"Als je het goed wil doen, moet je er veel energie en tijd voor vrijmaken", vindt Borsato, die al viif seizoenen betrokken is bij de talentenjacht. Voor 2016 heeft Borsato veel op zijn bucketlist staan, waaronder optreden op popfestials, een project voor War Child en zijn hobby fotograferen.

SCHOUDER OM OP TE HUILEN

Tevens laat hij bij Aan De Slag! het nieuwe nummer 'Waarom Dans Je Niet Met Mij' horen. “Het gaat over een vriendin waarmee je bijna alles kan doen, maar net niet alles”, lacht Borsato. "De schouder om op te huilen, de pin om mee te betalen, maar als het op het echte feest aankomt, geeft ze niet thuis."

Ster advertentie
Ster advertentie