Aan de Slag!
AVROTROS

Afrojack treedt op tijdens het Eurovisie Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Afrojack treedt op tijdens het Eurovisie Songfestival

Dj Afrojack is de intervalact tijdens het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam!

Gerben Bakker, eindredacteur van de drie live-uitzendingen tijdens het Eurovisie Songfestival, mocht het nieuws bekendmaken in de show van Bart. "We gaan iets heel waanzinnigs doen met iemand die uit Rotterdam komt, dus dat vind ik sowieso al te gek", vertelt Bakker.

65 man

"We gaan niet zomaar Afrojack op het podium zetten. Ons thema is 'Open Up', dus we willen heel graag verschillende stijlen met elkaar verbinden. Afrojack gaat daarom met een live-orkest optreden. 65 man. Jonge muzikanten die we geselecteerd hebben van conservatoria uit Nederland", vertelt Bakker. "Het wordt echt te gek."

Coronavirus?

Gaat het allemaal wel door door het Coronavirus? "Ik weet net zoveel als jij weet. Ik volg elke dag het nieuws nauwlettend. De signalen naar ons team toe zijn om vooral door te gaan. Focussen op de show en als uit de hogere hand een beslissing genomen worden dan zien we dan weer verder", vertelt Bakker.

Een optie bestaat om een show te maken zonder publiek. Zou dat ook een mogelijkheid zijn? Je hoort 't hieronder:

Afrojack doet de intervalact op het Eurovisie Songfestival!

2019

Vorig jaar was het de eer aan Madonna om de pauze-act te verzorgen in Tel Aviv. Het optreden heeft ongeveer één miljoen euro gekost en werd betaald door de Israëlische-Canadese miljardair Sylvan Adams.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie