Aan de Slag!
AVROTROS

Barts Classic Track NL #28: Clouseau - Daar Gaat Ze

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track NL #28: Clouseau - Daar Gaat Ze

Bart is terug met een nieuwe Classic Track video én podcast-aflevering. Deze keer ontvangt hij de broers Koen en Kris Wauters in de Wisseloord Studio om daar samen met hen Clouseau’s gigantische hit Daar Gaat Ze laagje voor laagje te ontleden.

Begin jaren ’90 werd Daar Gaat Ze een joekel van een hit. De Clouseau-gekte bereikte dankzij dit nummer een hoogtepunt en daar kwam veel hysterie en flauwvallende meisjes bij kijken. En dat terwijl de track in eerste instantie misschien niet eens opgenomen zou worden.

33 jaar na het ontstaan van Daar Gaat Ze zit Bart met Koen en Kris Wauters achter het mengpaneel van de Wisseloord Studio om alle elementen van het liedje te ontleden en terug te kijken op die bijzondere tijd:

Bekijk hier Barts Classic Track NL #28: Clouseau - Daar Gaat Ze

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video is slechts een gedeelte van de opnames met Clouseau. De uitgebreidere podcast vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#26 - Clouseau - Daar Gaat Ze - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie