Aan de Slag!
AVROTROS

Intieme versie van Gigi D'Agostino's ‘L'Amour Toujours’ door Remme

  1. Nieuwschevron right
  2. Intieme versie van Gigi D'Agostino's ‘L'Amour Toujours’ door Remme

Remme heeft een akoestische versie gemaakt van Gigi D'Agostino's feesthit 'L'Amour Toujours'. Bekijk hier het resultaat.

‘L'Amour Toujours’ van Gigi D'Agostino betekende voor Bart tot voor kort maar 1 ding: feest! Tot hij hoorde dat het ook wel eens op begrafenissen wordt gedraaid. Zit er dan toch een diepere betekenis in het liedje? En zou er dan niet een veel intiemere versie van moeten zijn?

Met deze vragen in gedachten, besloot Bart de talentvolle Remme te vragen om zijn idee werkelijkheid te laten worden: “Ik geef nieuw Nederlands talent graag een podium, en Remme heb ik al een hele tijd op mijn radar. Hij heeft een waanzinnige stem en speelt prachtig piano, dus ik was erg benieuwd naar wat hij zou gaan maken van dit wilde idee”.

Alle remme los en aan de slag

Remme was meteen enthousiast toen Bart hem vroeg: “De melodie kent iedereen waarschijnlijk, ik ken niemand die het niet kent. Het leek me meteen leuk om het in een nieuw jasje te steken!”

Mell & Vintage Future en Hannah Mae gingen hem al voor met 'Gypsy Woman' en 'Together Again'. Nu is het aan Remme om te laten horen hoe ‘L'Amour Toujours’ van Gigi D'Agostino klinkt in zijn stijl. En het resultaat mag er wezen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk hier het interview terug wat Bart voorafgaande met Remme had:

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie