Programma

Wouter van der Goes verzorgt vanavond audiodescriptie tijdens The Passion

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter van der Goes verzorgt vanavond audiodescriptie tijdens The Passion

Op donderdag 6 april zal Wouter van der Goes live op NPO Radio 2 de audiodescriptie verzorgen tijdens The Passion.

Hij beschrijft dan voor mensen met een visuele beperking wat er in beeld gebeurt. De gebarentolk is beschikbaar op NPO 1 Extra (tv-kanaal 81, NLZiet en via NPO Start). Zo ervaren liefhebbers van The Passion op hetzelfde moment dezelfde ervaring.

Verhaal voor iedereen

De eeuwenoude vertelling van The Passion is nog steeds actueel en herkenbaar. Daarom is het belangrijk dat dit universele verhaal over liefde en hoop toegankelijk is voor iedereen. Het Bartiméus Fonds zet zich samen met belangenorganisaties in voor meer audiodescriptie op televisie. Joeke van der Mei, directeur van het Bartiméus Fonds: “Wij zijn heel blij met de samenwerking met KRO-NCRV rondom The Passion. Audiodescriptie zorgt ervoor dat de uitzending ook goed te volgen is als je slecht of niet ziet. Zo is dit bijzondere verhaal echt een verhaal voor iedereen."

The Passion op NPO Radio 2

Op 6 april vanaf 18.00 uur praat Wouter van der Goes met de castleden van The Passion en komen bijzondere muzieknummers voorbij uit de afgelopen edities. Om 20:30 uur is de audiodescriptie live te volgen op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie