The Opposites keren terug op het podium

Na breuk van vier jaar

Fans hadden er slapeloze nachten van toen The Opposites een aantal jaar geleden aankondigden uit elkaar te gaan. Nu, vier jaar later, keert het duo eenmalig terug op het podium van festival Appelsap.

'Broodje Bakpao', 'Dom, Lomp & Famous' en 'Slapeloze Nachten': zomaar een greep uit de hits waarmee The Opposites vanaf 2005 de zalen en festivals in Nederland afbreken. Het duo, bestaande uit Willy (Willem de Bruin) en Big2 (Twan van Steenhoven) kent hoogtepunt na hoogtepunt en krijgt begin 2014 ook nog eens de Popprijs 2013 uitgereikt. Enige tijd later besluiten de twee om uit elkaar te gaan. Tot nu: het duo keert samen terug op het podium, tijdens het festival Appelsap in het Amsterdamse Flevopark.

Man In Nood & Van Staal

Hoewel de relatie tussen de twee rappers enigszins bekoeld is na de breuk, blijven Big2 en Willy wel zelf aan de weg timmeren. Twan blijft muziek produceren, is te horen op samenwerkingen met andere artiesten en brengt in 2018 zijn album Van Staal uit. Willem stort zich op het acteren en komt eind vorig jaar met de donkere soloplaat Man In Nood, waarop hij onder meer spreekt over het uit elkaar gaan van The Opposites en de moeilijke tijd die voor hem volgde.

The Opposites voor het eerst in Top 2000

Vorig jaar stonden The Opposites voor het eerst in de Top 2000. De hit 'Slapeloze Nachten' uit 2013 eindigde op positie 1664.

Check hier de videoclip:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie