Finale Eurovisie Songfestival live op NPO Radio 2

Met Wouter van der Goes en Frank van 't Hof

Gaat Duncan Laurence de songfestival-trofee voor het eerst in 44 jaar naar Nederland brengen? Je volgt het live op NPO Radio 2!

Volg de finale met Wouter & Frank

Van 21:00 tot 01:00 uur hoor je Wouter van der Goes en Frank van 't Hof met een speciale uitzending rondom het muziekspektakel. Ze schakelen live met Tel Aviv en laten je alle optredens horen van de deelnemers. Tussen de liedjes door vertellen Wouter en Frank hoe we ervoor staan en of Duncan op koers ligt voor de eindoverwinning. Ook schakelen ze met Jeroen Kijk in de Vegte, die het Eurovisie Songfestival met zijn vrienden in een kroeg in Utrecht volgt. Je hoeft ook op de radio dus niets te missen van de finale!

Songfestival Top 50 met Bart Arens

Bart Arens heeft een pittige, maar waanzinnige week achter de rug! Vanuit Tel Aviv heeft hij in zijn speciale programma Op Weg Naar De Finale samen met Duncan Laurence toegeleefd naar de grote finale. Voorafgaand aan de finale maakt Bart je alvast warm voor het spektakel met de enige echte Songfestival Top 50. Je hoort de lijst met songfestivalklassiekers voor de uitzending van Wouter en Frank, tussen 18:00 en 21:00 uur, op NPO Radio 2.

Zaterdag 18 mei
18:00 - 21:00 - Songfestival Top 50 met Bart Arens (AVROTROS)
​21:00 - 01:00 - Eurovisie Songfestival 2019 met Wouter van der Goes en Frank van 't Hof (AVROTROS)

Volg alles over het Eurovisie Songfestival op onze speciale overzichtspagina

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie