Programma

Reactie AVROTROS & management Waylon op commotie rondom Waylon

  1. Nieuwschevron right
  2. Reactie AVROTROS & management Waylon op commotie rondom Waylon

AVROTROS en het management van Waylon waren zojuist in de studio bij Bart Arens en gaven een reactie op de commotie rondom de zanger.

Begrip

Waylon heeft in de aanloop naar het Eurovisiesongfestival besloten om twee meegereisde journalisten niet meer te woord staan in Lissabon. AVROTROS en het management van Waylon geven in de studio bij Bart Arens nu een reactie rondom deze commotie. "Wij willen zeggen dat we de beslissing die Waylon heeft genomen volstrekt begrijpen", aldus manager Paul Brinks.

Een team

"Iedereen mag van dit liedje en van deze uitzending iets vinden. Als je kijkt naar hoe de buitenlandse pers met haar inzendingen omgaat en hoe jullie, we staan in de studio, dat doen dan vind ik dat een prachtig voorbeeld van hoe dat zou mogen. Een aantal journalisten die daar niet in meegaan. Dat mag. Maar wat er hier gebeurt is dat er stelselmatig een toon wordt gezet die negatief is. Dit is een beslissing die Waylon zelf heeft genomen. Dit is een beslissing waar wij allemaal achter staan", legt Brinks uit. Daniël Dekker: "Ik vind het belangrijk om te zeggen dat we als AVROTROS heel erg achter Waylon staan en dat we hier als team gekomen zijn en dat we hier ook als team weer weggaan."

Op Weg Naar De Finale
Dj: Bart Arens

Ster advertentie
Ster advertentie