Bart was bij Rag'N'Bone Man

“Soul, gospel, blues... Hij zingt het moeiteloos”

Rag'N'Bone Man (je weet wel, die van monsterhit 'Human') treedt dinsdag 24 april op in Amsterdam. Daar staat de band niet alleen, maar met nog zo'n vijfduizend man aan publiek. Onze Bart is er daar één van! Dit is zijn verslag.
Beter dan de CD

“Even een kort stukje over een bijzondere avond in AFAS live. Dat Rag ‘N' Bone Man een fantastische stem had wist ik, dat 'ie hele toffe muziek maakte wist ik ook, maar dat het zó goed was had ik niet verwacht! Soul, gospel, blues... Hij zingt het moeiteloos. Vanaf seconde 1 zogen Rory Graham en z’n band heel AFAS het podium op. Sommige artiesten zijn live beter dan de CD en dit is er zo eentje."

Genieten

"Kleine liedjes afgewisseld met anthems vol blazers werden ontvangen in volledige stilte versus een dansende menigte. Applaus klonk langer, de sfeer was top en ook Rory genoot overduidelijk van de eerste avond van z’n Europese tour. Zo’n avond dat alles klopt. Ga deze man, met een bijna ongelooflijke stem, live zien! Doen!”

Fotograaf Bullet-Ray was er ook bij! Bekijk zijn foto's: 

Aan De Slag! 

Je hoort Bart iedere werkdag tussen 09:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2 met zijn programma Aan De Slag! Check hier voor meer informatie.

STER Advertentie
STER Advertentie