Programma

Het is waar: Hyves komt terug!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is waar: Hyves komt terug!

Nu veel mensen hun Facebookaccount verwijderen, komt het oud-Hollandse alternatief terug!

Nieuw leven in blazen

Het kan je niet ontgaan zijn dat Facebook onder vuur ligt vanwege de onlangs naar buiten gekomen hack. Bijna de helft van de Nederlanders overweegt om zijn account op de sociaalnetwerksite te verwijderen. Volgens Patrick van der Nat en Joas Hoogendijk is nu hét juiste moment om Hyves nieuw leven in te blazen. Woult belt in Wout2Day met Patrick: "Aan het terugbrengen van dit sociale netwerk hebben we de afgelopen jaren heel hard gewerkt."

Beluister hieronder het fragment in de uitzending van Wout2Day:

Patrick brengt Hyves terug!

Gebruiker centraal

Mensen worden er allemaal een beetje onrustig van en daarom wordt de schreeuw om een veilig, minder eng alternatief groter. Gerard belt in Ekdom In De Ochtend met mede-initiatiefnemer Joas Hoogendijk over de comeback. "Bij het nieuwe Hyves komt de gebruiker centraal te staan en wordt de veiligheid van je gegevens beter gewaarborgd," vertelt Joas.

Beluister hieronder het interview met Joas in Ekdom In De Ochtend:

Het is heus: Hyves komt terug!

Dansende banaan

Maar de grote vraag is... Komt de dansende banaan terug!? Initiatiefnemers Patrick en Joas kunnen ons verblijden met het heugelijke nieuws dat de dansende emoticon terugkeert in de nieuwe versie van Hyves! Jij kunt toch ook niet wachten tot je weer kunt krabbelen en kunt reageren met je favoriete gifjes?

Ekdom In De Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Elke werkdag 06:00 - 09:00

Wout2Day
Dj: Wouter van der Goes
Elke werkdag 18.00 - 20.00

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie