Artiest

Ian Carey Project

  1. Artiestenchevron right
  2. Ian Carey Project
Amerikaanse DJ en producer die in Nederland begin 2008 doorbreekt met zijn single 'Keep on rising'. Het nummer is een samenwerking met zangeres Michelle Shellers. De volgende single die hier airplay scoort is 'Get Shaky'.

Ian Carey begint in 1993 met dj-en. Sinds 1998 is hij ook producer. Ondanks dat hij in Nederland nog een redelijke onbekende is, heeft deze man al over de hele wereld gedraaid en meer dan 1 miljoen albums verkocht.

Contacten

Op Hed Kandi feesten, houseparties die overal ter wereld worden gegeven, is Ian een vaak geziene gast. Carey heeft veel en belangrijke contacten in de dj-wereld. Volgens zijn eigen Myspace-pagina leest zijn lange lijst aan labelcontacten en partners als een VIP gastenlijst voor de Miami Winter Music Conference Industry Party. Goed je begrijpt het, deze man heeft veel vrienden in zijn telefoon staan.

Meer dan plaatjes draaien

Ian Carey doet echter meer dan plaatjes draaien. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse en Europese housewereld. Aan de lijst van remixes die hij op zijn naam heeft staan, lijkt geen einde te komen.In 2008 brengt de Amerikaan de single 'Keep on rising' (featuring Michelle Shellers) uit. Een danceplaat met aanstekelijke gitaarpartijen.

Ian Carey Project

Carey blijft lekker draaien op feesten en remixen maken als de beste. In 2009 komt hij met 'Get Shaky' en scoort in Nederland ook weer airplay. Opvallend is ook dat Ian deze keer zijn plaat uitbrengt onder de naam Ian Carey Project, terwijl het toch echt een solo-ding is.

Nummers van Ian Carey Project