Artiest

Blanks

  1. Artiestenchevron right
  2. Blanks
Begonnen op YouTube met covers van hits van Post Malone en Ariana Grande en verovert daarmee de harten van menig luisteraar. Met meer dan 850.000 abonnees loopt dat zo goed dat hij bedenkt zijn eigen muziek te maken. Met zijn track 'WAVE' wordt hij in juli 2019 gebombardeerd tot 3FM Talent.

Hij heeft al meerdere hits op z'n naam staan, alleen dan met tracks van andere mensen. Onder zijn artiestennaam Blanks maakt hij namelijk al een tijdje covers van de grootste sterren op YouTube. Nu is het eindelijk tijd om zelf naar buiten te treden en meteen als 3FM Talent!

En daar word je blij van! Blanks is de artiestennaam van Simon de Wit. Hij is 22 jaren jong en poept er de ene pophit na de andere uit. Zijn track 'WAVE' tikt inmiddels bijna de 500.000 views aan op YouTube.

Zijn track 'WAVE' blijft na een paar keer luisteren als een oorwurm in je hoofd zitten. De ultieme zomerhit is dus al gemaakt voor dit jaar? Achter de videoclip van zijn track 'WAVE' zit trouwens ook een bijzonder verhaal. Simon geeft zijn volgers graag een grote rol in het maken van zijn muziek, en bestaat de clip dus volledig uit video's die door zijn volgers zijn ingestuurd.