Artiest

Lior

  1. Artiestenchevron right
  2. Lior
Australische singer/songwriter geboren in Israël. In 2005 debuteert hij met het album Autumn Flow, dat hij onder eigen beheer uitbrengt. Met dit album wordt hij drie keer genomineerd voor een gerenommeerde Australische muziekprijs, de ARIA-Awards. Eind 2010 brengt Lior zijn derde studioalbum uit: Tumbling into the Dawn.

Autumn Flow

Thuisland Australië is het eerst aan de beurt als Lior Attar in 2005 zijn eerste album uitbrengt. Het volledig onafhankelijk opgenomen Autumn Flow wordt een groot succes en overstijgt zelfs Platina status in Australië. Liors Autumn Flow wordt dan ook in 2005 genomineerd voor drie ARIA-Awards. Van dit album komen de singles 'This Old Love', 'Daniel' en 'Autumn Flow'.

Corner of an Endless Road

In 2008 brengt Lior zijn tweede album uit Corner Of An Endless Road. Met dit album komt Lior binnen op nummer twee in de Australische albumlijst. Het succes van dit album heeft als gevolg meerdere uitverkochte Australische tours.

Tumbling Into The Dawn

Eind 2010 komt het derde album Tumbling Into The Dawn uit. Op dit derde album bewandeld Lior bredere muzikale paden en laat duidelijk zijn potentie als songwriter blijken.

3-2-1

In 2011 komt 3-2-1 uit dat een compilatie van de voorgaande drie albums bestaat. Hiermee vormt het een perfecte introductie aan een nieuw publiek.

Nummers van Lior